Adó 1%

Hogyan tudod felajánlani az adód 1 százalékát az FSZOE részére?

Legegyszerűbben ügyfélkapun keresztül tudsz rendelkezni az adó 1%-áról május közepéig. A kedvezményezettnek szánt rovatba ezt az adószámot írd: 18935103-2-41 

Ha nincs ügyfélkapus regisztrációd, akár postai úton, vagy személyesen a NAV ügyfélszolgálatain elérhető nyomtatványon is tudsz rendelkezni. 

7 érv, hogy miért az FSZOE-t támogasd!

  1. Szakmai fejlődés: Az FSZOE rendszeresen szervez szakmai napokat és eseményeket, amelyeken résztvevőként te is részesülhetsz a legfrissebb információkban és szakmai tudásmegosztásban. A támogatásoddal biztosítod, hogy az egyesület továbbra is magas színvonalon támogathassa a felnőttképzési szakértők munkáját és szakmai fejlődését.
  2. Érdekérvényesítés: Az FSZOE az érdekképviselet élharcosa a felnőttképzés területén, amely tevékenyen részt vesz a hatóságokkal és döntéshozó minisztériumokkal való kapcsolattartásban. Támogatásoddal erősíted az egyesület pozícióját, hogy hatékonyabban képviselje a felnőttképzési szakértők érdekeit, és befolyásolja a szakpolitikát a javukra.
  3. Szakmai közösség: Az FSZOE a felnőttképzési szakértők a minőségi felnőttképzés folyamatos fejlesztésén dolgozó szakértők aktív közössége. A támogatásoddal segítesz abban, hogy ez a közösség tovább erősödjön, és könnyebben megossza tapasztalatait, ötleteit és legjobb gyakorlatait.
  4. Rugalmasság és innováció: Az FSZOE aktívan részt vesz a szakértői szakma alakításában, támogatva az innovációt és a rugalmasságot. A szervezetnek a támogatásoddal lehetősége nyílik olyan kezdeményezéseket támogatni, amelyek elősegítik a szakértők alkalmazkodását a változó körülményekhez.
  5. Személyes kapcsolatok: Az FSZOE szervezete kiváló lehetőséget biztosít a személyes kapcsolatok kialakítására és erősítésére a szakmában. A támogatásoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy a tagok könnyebben építsenek ki üzleti és szakmai kapcsolatokat, ami hosszú távon mindannyiunkat erősíthet.
  6. Képzési rendszer fejlesztése: Az FSZOE az oktatási/szakképzési rendszer fejlesztéséért is küzd, beleértve a felnőttképzési szakértők képzésének javítását. A támogatásoddal elősegíted, hogy a szervezet aktívan részt vegyen a képzési rendszer alakításában és fejlesztésében.
  7. Társadalmi haszon: Az FSZOE által nyújtott támogatással közvetve hozzájárulsz a tudásintenzív társadalom fejlődéséhez, az életen át való tanulás lehetőségének tartalmi kialakításához. A felnőttképzési szakértők által nyújtott szolgáltatások és tudás hozzájárulnak az emberek személyes és szakmai fejlődéséhez, ami hosszú távon a társadalom javát szolgálja.

+1. Egyéni haszon: egy színvonalas munkát végző közösség tagjaként van lehetőséged szakmai tudásod fejlesztésére, a változó gazdasági, társadalmi környezet által folyamatosan változó igényekkel fellépő a felnőttképzést érintő elvárásaihoz való alkalmazkodáshoz.

  1.  

Összefoglalva tehát azért érdemes támogatnia adója 1 %-ával Egyesületünket, mert tagjaink – a felnőttképzési szakértők – azok, akik afelett őrködnek, hogy a felnőttképzésben résztvevők (akár Ön is!) ne csak „papírt” kapjanak, hanem használható, piacképes oktatásban részesüljenek!